torstai 2. helmikuuta 2012

Kylmää kyytiä

Täällä on muuten aika kova pakkanen edelleen. Joku -20 ja tuulee jonkin verran. Meinasi tänään jäädä jumpat välistä kun meinasin jäätyä olkkarin sohvalle, mutta onneks sain niskasta itseäni kiinni. Käydääs läpi nyt ensin noi eiliset ruoat. Eilen oli töitä joten en siis jumpannut, ellei 40 minuutin yöllistä bussipysäkillä hyppelehtimistä ja tanssia pakkasessa lasketa mukaan.

Day Four/aamupala
1 egg
1 cup cooked oatmeal 
½ cup mixed berries mixed in

Mulla nyt oli se sama mixi kun edellisenäkin aamuna, eli tummaa leipää, juustoa, kalkkunaa, tomaattia, kananmuna ja kahvia.

Day Four/lounas
6 large shrimp
3 cups chopped salad
w/ mixed veggies
olive oil and vinegar dressing

Söin koulussa salaattia, spagettia (ei tainnut olla kokojyvää) ja jauhelihakastiketta. Join piimää pitkästä aikaa, nams.

Day Four/illallinen
1 ½ cup whole wheat pasta
6 ounces grilled chicken
1 cup broccoli 
½ cup of tomato sauce
2 ounces dark chocolate

Kokojyväriisiä, kanaa ja vihanneksia. Herttileeri, mä unohdin tumman suklaan! Saankohan nauttia tänään sitä iltapalaksi?

Välipalana oli välipalapatukka (siinä on muuten kuutta eri viljaa), toisena välipalana banaani. Yöllä nappasin vähän leipäjuustoa.

Tuntuu että eilisen syömiset jäi siis aika vähälle. Tai en tiedä onko tuo vähän? Hmm vaikeaa tämmöinen ruoan miettiminen.

Noh siirrytään tähän päivään. Ensinnäkin sain vihdoin tehtyä ekan minitreenin, vaikka lämpimän peiton kutsu oli houkutteleva. Tässä tulee treeni: 20 squats, 60 second plank, 20 lunges right leg, 20 lunges left leg, 60 second plank, 20 pushups, 30 second plank. Repeat 5 times! Ekat kaksi kierrosta oli tuskaa ja tuntui että homma ei lopu ikinä. Kyllä se sitten lopulta loppui ja lihakset kiitää! Nyt pitäis vielä venytellä. Huomenna on onneksi  sitten luistelutreenit, jippii! Kävin muuten ostamassa salikortin, nyt vaan odottelen että omaohjaaja soittaa että voidaan tehdä ohjelma. Juoksulenkit on jääneet tällä viikolla väliin, tuolla on niin kylmä että mä en vaan pysty!

Päivän menu:

Day Five/aamupala
1 egg fried in 1 tsp olive oil
1 slice swiss cheese
on 1 whole wheat English muffin

Sama setti kun ennenkin eli leivät, munat sun muut. Yllätyittekö? Heh. Ei kyllä tulis heti ekana mieleen syödä muffinssia aamupalaksi. Ihmeellisiä nuo ameriikkalaiset.

Day Five/lounas
½ cup grilled chicken salad made with mayonnaise (make it how you like it but be smart!)
1 slice whole wheat bread
1 slice cheese

Lounaaksi söin kokojyväpastaa, kanaa, vihanneksia sekä salaattia, tomaattia ja kurkkua. Plus maitoa. Miten nuo jotain majoneesiakin laittaa tuonne salaattiin?

Day Five/illallinen
6 ounces of grilled salmon
1 cup sautéed spinach
½ cup whole grain rice (no white rice!!!)

Kävin subwayssä.. Khöm.. Mutta jos ajattelee niin jos kääntää päittäin niin söin aika lähelle lounaan illallisena ja toisinpäin. Kokojyväleivän sisällä oli nuo salaatit ja muut. Ja jos sai syödä majoneesia ja sen jätin väliin niin ehkä subi oli ihan okei. Söin siis 15cm paahtopaistisubin kokojyväleivällä, väliin kaikki muut paitsi jalopenot. Kastikkeena sinappikastike. Eli ei siis edes majoneesia!

Välipalana on ollut hitunen pähkinöitä, persimon-hedelmä (nää on hyviä!!) ja omena. Lisäksi tein smoothien jossa oli banaani, mustikoita, vettä, maca-jauhetta, kookosrasvaa hitunen ja raakakaakaosta nibsejä.

Kalaa en ole tällä viikolla syönyt, sitä pitäisi varmaan viikonlopuksi tehdä. Kyllä tää tästä nyt vaan liikkeelle lähtee! Jes! Kiitokseksi siitä että sain tehtyä lihastreenin tänään aion nyt ottaa pari palaa tummaa suklaata, joita en siis syönyt eilen vaikka olisin saanut syödä. Pusmo.

1 kommentti:

  1. English muffinsit on itseasiassa hyvinkin pitkälti niinku sämpylöitä. Vaikka ihan hyvin vois toisaalta uskoa että jenkit vetäis ihan cupcakeja aamupalalla.

    http://www.peterandrewryan.com/baking/2008/09/english-muffins/

    VastaaPoista