torstai 23. helmikuuta 2012

Ihmekääpiö vauhdissa

Nyt olen vihdoin saanut itseäni niskasta kiinni ja treenaamisen kunnolla käyntiin. Sunnuntaina oli tosiaan 6h treeniä, joista vikat pari tuntia pikaluistelijoiden vetämänä. Oli kyllä itselleni ainakin tosi hyödyllinen sessio, sillä vaikka oppeja ei voikaan suoraan roller derbyyn tuoda, niin se auttaa omaa luistelua kuitenkin huomattavasti! Käytiin off-skates läpi esimerkiksi loikkatreeniä ja muuta jota pystyy tekemään itsenäisestikin kotona. Kaikki loikat, hypyt ja muut sellaiset auttaa lisäämään mm. räjähtävää voimaa. Pitääkin aloittaa taas rappustreeni kun lumet sulaa. Muutenkin tuo pikaluistelun asennon miettiminen ja muut tekniset jutut auttavat varsinkin jammerin hommassa, koska siinä vaiheessa kun pääset pakasta pois niin pakka pitäisi saada taas uudelleen kiinni mahdollisimman nopeasti ilman että kuluttaa siinä hirveästi energiaa.

Maanantaina ja eilen kävin tekemässä salitreenin, joka on jo helpottunut hieman, kohta voi varmaan vähän jo lisätä painoja ainakin alakropan treeniin. Lihakset ei myöskään tule enää niin älyttömän kipeiksi salin jälkeen. Tiistaina kävin vetämässä räntäsateessa intervallitreenin, joka tuntui yllättävän kevyeltä vaikka en ole kolmeen viikkoon käynyt juoksemassa lumen ja pakkasen takia. Nyt odottelen että lumet sulaisivat niin pääsisi paremmin ulos treenaamaan.

Syömiset on aika samaa linjaa tässä taas ollut, täysjyvää, proteiinia, hedelmiä ym.Alkaa kropassa tuntua jo aika vahvalta! Seuraava peli on alle kahden kuukauden päästä, joten hyvässä vauhdissa olen nyt treenaamisen kanssa. Kevättä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti