lauantai 18. helmikuuta 2012

Liikunnan iloa

Hurraa, ihana saliohjelma! Kyllä se ohjaaja osasi hyvän tehdä. Nyt on paikan niin jumissa ettei vähään aikaan ole ollut! Tuntuu just niissä lihaksissa joita ei tule treenattua suoraan luistelun myötä. Ihanaa! Nyt kädet kramppaa mutta se ei haittaa. Siitä ne lihakset vahvistuu. Tänään kävin myös palauttavalla lenkillä. Käytin ensimmäistä kertaa sports trackeriä, tuo mun normaali lenkki näyttää olevan 2,7km. Sipsuttelin sen 25 minuutissa, pitäis vähän sitä pidentää niin tulis parempi palautuslenkki.

Lenkillä käynti on semmoista hommaa, että haluan olla siellä yksin hölkkäilemässä. Haluan mennä sillon lenkille kun sataa tai ilma on muuten huono, koska sillon siellä ei hirveästi näy muita. Optimaalinen lenkki olis Töölönlahden ympäri, mutta mä en vaan pysty siihen kun siellä on niin tungosta! Ärsyttää suunnattomasti kun jengi suhaa ja puuskuttaa ohi ja vastaan. Mä olen sen verran kilpailuhenkinen että heti kun joku suhaa ohi niin haluaisin kiristää tahtia. Tuossa palauttelussa vaan on se idea, että nimenomaan pitäis se syke pitää matalana. Lähden siis lenkille mieluiten kun ulkona ei ole muita. Töölönlahti on se pahin. Yleensä hölkkäilen pitkin Tokoinrantaa ja Krunikan rantaa. Intervallilenkillä suhaan rantaa edestakasin, mutta nyt pitäis jostain löytää vähän pidempi palauttelureitti, jossa ei ole tungosta. Jos jollekkin tulee hyvä reitti mieleen, niin otan mielelläni vinkkejä vastaan.

Eilen oli luistelutreenit, pelattiin, pelattiin ja pelattiin! Ah! Ja voi että mitä luistelijoita meillä on kehittymässä tuosta viimeisestä fresarisatsista! Huomenna edessä 6 tuntia luistimilla taasen. Illalla pääsee kertailemaan pikaluistelua, se tuo tosi hyvää näkökulmaa omaan luisteluun. Tänään olen sitten sitä valmistellut ja vetänyt pastaa ja vettä ripauksella suolaa ja sen semmoista. Muuten syömiset on menneet ihan hyvin, nyt oon pysynyt kaidalla tiellä enkä ole sortunut herkkuihin. Tällä tiellä jatketaan!

2 kommenttia:

  1. No mites tämmönen reitti: http://www.gmap-pedometer.com/?r=5305387

    Siinä olis pieni stintti sitä Töölönlahden reittiä, mutta alamäessä saa mennäkin vähän lujempaa jonkun peesissä eikä vielä sykkeet nouse.

    Tolla pedometrillä on minusta kiva katella eri reittejä ja mittailla vähän valmiiks.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sturenkatu on kammotus! Ei sinnekään, liikaa autoja ja liikennettä ja liikennevaloja. Mut kiitti linkistä, pitää tutkailla ton kanssa reittejä! Mun pitää varmaan muuttaa johonkin metsään.

      Poista