lauantai 11. helmikuuta 2012

Takaisin treeniin

Selkä tuntuu jo paljon paremmalta, lepo teki tehtävänsä. Kävelin joka päivä jonkin verran ja varovasti venyttelin myös. Eilen uskaltauduin treeneihin, ja ainakaan vielä toistaiseksi ei ole selkä tullut kipeäksi! Jes! Oli muuten ihanaa pelata, meillä oli eka scrimmage jossa oli mukana edellinen freshmeatporukka. Olivat tosi hyviä, vaikka oli eka kerta kun pääsivät kunnolla pelaamaan! Tulee kyllä mielenkiintoinen kausi meille. :)

Tofua olen syönyt tässä parina päivänä kotona, koulussa lounaat (siellä on muuten nyt ollut tummaa riisiä!) salaatteineen ja välipalaksi hedelmiä ja pähkinöitä. Raejuusto on kyllä hyvä lisä mun ruokavalioon. Eilen tein illalliseksi tofu-kasvismunakkaan ja salaatin jossa oli salaattia,tomaattia, kurkkua ja avokadoa. Söin tuon ison setin pari tuntia ennen treenejä, ja jaksoin treenit vetää tosi hyvin! Söin lisäksi banaanin vielä noin tunti ennen treenejä.

Ensi viikolla menen salille tapaamaan omaohjaajaa, joka tekee mulle saliohjelman. Nyt näyttäis että pakkanen on vähän laskenut, jos pääsisi vaikka juoksulenkillekin! Tänään meinasin vetäistä workoutin jumpista sen lihassetin, josta tein jo aiemminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti