maanantai 13. helmikuuta 2012

Rappiokääpiö

Lauantai meni jumpatessa workouttin lihasjumppaa ja kokatessa uusia tuttavuuksia. Tein tällä kertaa paistettua kanaa ja ruusukaalia. Ruusukaali oli se uusi tuttavuus, olen toki sitä joskus syönyt mutta en itse tehnyt. Se sopi itseasiassa ihan hyvin kanan kanssa! Söin sitä siis lisukkeenä, ei ollut riisiä tai perunoita tai muita. Ruusukaalissa on hyvässä suhteessa sekä hiilareita että proteiinia. Muuten meni omenaa ja kananmunaa ja muuta terveellistä. Kunnes ystäväni tuli meille pitkästä aikaa ja rappiokääpiö tuli esiin.

Noh, siinähän sitten meni myöhään ja koko eilinen päivä meni pahaa oloa potiessa. Treenit jouduin jättämään väliin. Söin pizzaa. Ärsyttävää. En siis yleensä hirveästi juhli, mutta sitten sen pari kertaa vuodessa tulee innostuttua. Oli kyllä kiva ilta, mutta se seuraava päivä... Nyt rappiokääpiö palaa taas ruotuun ja teinkin päätöksen että workoutin loppumiseen saakka olen nyt erittäin kilttinä. Tänään söin taas ruusukaalia ja kanaa ja uunissa on juuri tulossa lohikiusaus.

Olen kyllä nyt huomannut että olen todella huono tällaisten haasteiden kanssa! Se pitäs olla kaikki tai ei mitään. Nyt on mennyt niin lepsuiluksi että yritetään sillä kaikki-linjalla. Ei suolaisia herkkuja, ei makeita herkkuja eikä alkoholia. Onneksi keskiviikkona saan saliohjelman niin pääsen sitten sitä toteuttamaan. Ja pakkanenkin on laskenut niin pääsee juoksemaan. Rappiokääpiö saa nyt kasettiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti