sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Viikonloppu ja retkahdus

Perjantaina oli treenit, jotka itse vedin. Oma treeni jäi vähemmälle, mutta en saanut aikaiseksi tehdä lisätreeniäkään. Noh ens kerralla sitten. Syömiset oli aamulla samat setit kun ennenkin, mutta tällä kertaa ei ollut kananmunaa vaan jugurttia! Eli maustamatonta jugurttia ja mustikoita. Lounaaksi söin koulussa salaattia, riisiä (ei täysjyvää) ja falafelpyöryköitä sekä kermaviilichilikastiketta. Illallinen oli täysjyväpastaa, kanaa ja vihanneksia. Välipalana pähkinöitä, omena ja banaani-mustikka-maca-kaakaonibs-kookosrasvasmoothie.

Tuntuu siis että ruokapuoli on nyt monipuolinen ja terveellisempi kun aiemmin ihan jo sen takia että vaihdoin riisit ja pastat täysjyvään. Vertailin noita RDWC:n annoskokoja, ja ne on todella isoja! Tai varsinkin lihan osa on tosi suuri. Käytännössä jos kerralla pitäis vetää 160g kanaa tai muuta lihaa niin aika tyyriiksi tulee opiskelijalle. Katselin kaupassa varsinkin noita kana- ja kalkkunafileiden hintoja,  niin ne on ihan älyttömän kalliita!! Mun aterioita pitäis vielä saada muutettua niin että enemmän lihaa tai muuta proteiinia ja vähemmän hiilihydraattia. Tai sitten voisin miettiä jotain proteiinilisää.

Eilen eli lauantaina aloitin päivän samalla leipä & kahvisetillä, mutta nyt oli mukana sekä kananmunaa että jugurttia mustikoilla. Lounaaksi söin täysjyväburriton, jonka sisällä oli jauhelihaa ja salaattia, tomaattia, kurkkua, paprikaa ja salsaa. Kävin veljen luona kylässä ja siellä tuli syötyä perunamuussia ja täytettyjä uunipaprikoita. Täytteenä jauhelihaa ja juustoa. Jälkkäriksi hedelmiä! llalla kotona söin vielä pasta & kana & vihannessetin loput ja vähäsen leipäjuustoa. Syöminen oli eilen siis hieman epäsäännöllisempää kun yleensä. Ja kahvin kanssa veljen luona söin juuri uunista tulleen suklaacookien (ei voinut vastustaa!). Eikä ollut liikuntaa. Voivoi. Ja join pari lasillista punkkua. Voivoi. Tänään takasin ruotuun! Onneksi on treenit.

Syöminen on nyt siis monipuolisempaa kun ennen (lukuunottamatta eilistä retkahdusta), mutta treenipuoli pitäs saada nyt kuntoon. Lähtis nuo kovat pakkaset niin pääsisi vetämään juosten intervallia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti