maanantai 6. helmikuuta 2012

Takapakkia

Sunnuntai meni treenaamisten ja syömisten puolesta hyvin! Vedin taas treenit mutta tuli tällä kertaa enemmän luisteltua myös itse! Treenattiin jammausjuttuja ja jalkojen nostoa lattiasta ja käytiin hittauksen perusteita läpi. Oli ihanaa pari minuuttia vaan hyppelehtiä ja hyöriä ja pyöriä luistimilla ja tehdä antaa kropan vaan rentona mennä! Syömisten puolesta aamun aloitin jälkuunileivällä, juustolla, kalkkunalla, tomaatilla, kananmunalla, jugurtilla ja mustikoilla. Lounaaksi söin jauhelihaburriton (täysjyväburrito) salaatilla, tomaatilla, kurkulla ja paprikalla. Illalliseksi täysjyväpasta-tonnikala-herne-maissi-paprikasalaattia. Välipalana pähkinöitä, appelsiini ja normaali banaani-mustikka-superjuttusmoothie. Ja treenin jälkeen palkkaria. Eli ihan hyvät sapuskat.

Tänään oon mennyt itseasiassa samoilla sapuskoilla kun eilinenkin kun niitä jääkaapista vielä löytyi. Välipalana en syönyt pähkinöitä tai appelsiinia vaan kokeilin nyt vähän järeämpää smoothieta, eli muuten sama setti kun ennen mutta veden sijaan laitoin vettä. Oli myös hyvää! Nyt illalla vetäsin vielä pari palaa täysjyväpaahtoleipää ja kaakaota. Ja pari palaa tummaa suklaata.

Tuntuu että treenin kanssa nyt tosiaan tulee takapakkia. Viime torstaina kotiin kävellessäni liukastuin ja selässä samalla hieman vihlaisi. Perjantaina ei tuntunut vielä mitään mutta viikonlopun aikana selkä alkoi kipuilla enemmän istuessa ja makuuasennossa. Eilisissä treeneissä liikkuessa ei sattunut. Nyt viime yönä sitten heräsin aamuyöstä kun särki niin maan ********sti. Aamulla kävin lääkärissä ja nyt sain sitten jotain troppeja selkään. Ilmeisesti joku lihas siellä on venähtänyt. En siis uskalla tehdä lankkuja ainakaan enkä muita lihasjuttuja nyt. Jos kuitenkin lähtisi ulos kävelemään kun kerran liikunta tuntuu auttavan, paikoillaan olo on pahinta. Toivottavasti nyt selkä tokenee loppuviikkoa kohti koska haluan niiiiiin paljon perjantaina scrimmaamaan! Ekaa kertaa mukana on meidän ihanat ex-freshmeatit joista osa on luvannut tulla tutuissa treeneihin! Tutuhomma lähti jostain muinaisesta kuvasta, jossa rakkaalla Hokkarilla on tutu päällä meidän ensimmäisessä boutissa vuonna 2009. Oi niitä aikoja! Nyt ei itselle ainakaan heti tulis mieleen laittaa bouttiin tutua päälle, tuntuu niin epäkäytännölliseltä. Sen sijaan nykyään itselläni on urheiluvaatteet mukaanlukien muskelihousut jotka suojaa reisiä, lantiota ja häntäluuta hiteiltä ja kaatumisilta.

Nyt peukut pystyyn että selkäkipu rauhoittuisi pian!

1 kommentti:

  1. Free 우리카지노 on-line roulette provides you the chance to get conversant in the site you’re on, with out spending anything in any respect

    VastaaPoista