tiistai 31. tammikuuta 2012

Workout challenge alkakoon!

Noniin pikku tirppiäiset, nyt on kotiuduttu Lontoosta ja olisi aika aloittaa Roller Derby Workout Challenge 2012! Virallisesti se alkoi jo sunnuntaina eli toissapäivänä. Silloin istuin Lillukan kanssa Lontoolaisessa pubissa. Aloitin sen siis vasta tänään hieman kevyemmin lähinnä vaan miettimällä syömisiä. Huomasin että pitää printata viikko-ohjelma aina etukäteen, koska esim. huomenna on pakko pitää treenistä vapaapäivä, koska olen koulussa klo.9-16 ja töissä klo.17-24. En siis halua herätä kukonlaulun aikaan jumppaamaan. Eri päivänä voi tehdä eri treenejä ja esim. luistelupäivinä treeni on vähän helpompi. Siirtelen siis niitä treeniaikatauluja vähän päivien mukaan. Tänään olisi ollut virallisesti 3. päivän ohjelmassa 30 minuuttia hikitanssia, mutta tein sen sijaan vähän kyykkyjä, punnerruksia ja lankkuja. Lintsasin kyllä hieman niissä. Lupaan ryhdistäytyä! Hyvin alkaa, tänään lintsausta ja huomenna vapaapäivä treenistä. Heh. Off-skates treenissä olisi ollut juuri sitä hikijumppaa kasarihittien parissa, mutta valitettavasti huominen ruotsin esseen deadline painoi päälle.

Samaten ruoan kanssa vähän kikkailen. Tässä olis nyt tämän päivän menu, lisäksi päivittäin syödään 2 snacksiä. Snäcksinä voi olla esimerkiksi hedelmiä, pähkinöitä, juustoa jne. Totesin että aamulla syön oman normaalin aamupalan, koska puuroista jne. tulee heti uudelleen nälkä. Kirjottelen päivien mukaan tuohon ensin mitä on menun mukaan tarjolla ja perään mitä olen oikeasti syönyt.

Day Three/aamupala
2 egg omelet
1 cup spinach
1 ounce feta cheese
1 pear

Söin oikeasti: jälkiuuniruisleipää, päällä kalkkunaa, juustoa, voita ja keitetty kananmuna. Join kahvia.

Day Three/lunch
3 ounces turkey lunch meat
½ cup lettuce
½ cup tomatoes
mayonnaise
in 1 whole wheat pita
 

Söin oikeasti: kokojyväriisiä, kanaa ja kasviksia. Join maitoa.

Day Three/illallinen
5 ounce grilled chicken breast
1 cup broccoli
1 baked sweet potato

Söin oikeasti: kokojyväriisiä, kanaa, kasviksia, salaattia, tomaattia ja kurkkua. Plus maitoa.  

Lisäksi snackinä oli tänään ensin yksi välipalapatukka, sekä toisena välipalana kourallinen pähkinöitä ja leipäjuuston palanen. Näyttää siis ihan hyvältä tuo mun ruokavalio tänään, voisin vielä napsaista vaikka jonkun hedelmän iltapalaksi. Aamupalaan pitäis kiinnittää enemmän huomiota ja syödä esim. jugurttia vielä lisäksi.

Huomisen jälkeen otan itseäni niskasta kiinni jotta saan tuon treenin lähtemään käyntiin. Puolet liigalaisista on Teneriffalla makaamassa auringossa, joten sallittakoon tämä mun tän päivän (ja huomisen) lusmuilu. Täällä on -13 astetta. Pusmo vaan sinne Tenikselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti