sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Viikko takana

Viime viikon liikunnasta vähän, kävin tiistaina pelaamassa squashia! Se on tosi hyvää jalkatreeniä kun sukkuloi siellä pienen pallon perässä. Tulee säntäiltyä edestakasin ja hiki valuu! Suosittelen jokaiselle derbyn pelaajalle, se on yllättävän hyvää treeniä just ton nopean jalkatyöskentelyn ansiosta. Juoksemiset jäi väliin viime viikolla, vähän harmittaa mutta tuntui olo aika flunssaiselta ja kurkku oli pari päivää kipeä niin päätin jättää hölkät väliin. Perjantaina uskalsin kuitenkin pelaamaan ja se oli niin kivaa.Voi että tuo scrimmaaminen on vaan niin mahtavaa! Treenaan nyt sekä jammausta että blockausta. Viimeiset puoli vuotta olen tosiaan keskittynyt lähinnä jammaukseen Toronton reissun vuoksi, niin nyt on kiva päästä taas enemmän blockaamaankin. Tuntuu että olen välillä pihalla siellä kun yksin tyhmänä yrittää tarpoa, mutta sitten kun vähän taas miettii mitä tekee ja pitää kaverit lähellä niin ihan hyvin se sujuu. Double-threat tavoite etenee!

Olen muuten lähdössä kuun lopussa pitämään muutaman kollegan kanssa bootcampia Joensuuhun! Kivaa! Ihanaa päästä näkemään mikä meininki siellä on ja tutustua lisää suomalaisiin derbytyyppeihin. Uudempia liigoja on aina kiva auttaa, kun se vie taas lajia Suomessa eteenpäin. Ehkä meillä joskus tulevaisuudessa on olemassa ihan SM-turnauksiakin.

Syömiset on jatkuneet samaa rataa, huomenna takasin koululle niin sieltä saa hyvät lounaat. Eilen tosin pidin herkkupäivän kun oli veljen tuparit ja veljen vaimo on aikamoinen mestarileipuri. Ei voinut jättää herkkuja väliin! Baileyskakkua ja vadelma-mustikka-juustokakkua ja kaikkia pieniä herkkuja namnam! Ja perjantaina käytiin isolla joukolla treenien jälkeen muutamalla. Tuli laulettua karaokea koko joukon voimin! Ihania tyyppejä! <3 Kyllä sitä joskus pitää vähän herkutellakin ja relata.

Kohta alkaa Roller Girl leffa eli Whip It! Viimeksi näin kyseisen leffan kun olin vasta vähän sitä ennen aloittanut roller derbyn harrastamisen. Hauska nähdä mitä mieltä kyseisestä leffasta olen nyt yli kahden vuoden jälkeen. Mediaseksikkääksihän se on tehty, kaikenmaailman show-meininkiä joka ei todellakaan lajissa ole sallittua. Mutta kyllähän se siellä telkkarissa varmasti mielenkiintoiselta näyttää. Nyt siis aivot narikkaan ja leffan pariin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti