torstai 29. maaliskuuta 2012

Ei muutoksia kääpiörintamalla

No johan aika onkin hurahtanut! Aina on ollut mielessä että pitäisi tätä blogiakin päivittää mutta sitten se unohtuu. Roller Derby Workout on nyt loppunut. Sinänsä vaikka piti siihen ottaa osaa, niin se jäi kyllä hyvin pintapuoliseksi räventämiseksi, koska tein omaa liikunta- ja saliohjelmaa enkä noudattanut ruokavaliota suoraan. Siitä jäi kuitenkin paljon  hyviä vinkkejä ja ideoita käteen! Ruokavalio on monipuolistunut ja kiinnitän nykyään enemmän huomiota siihen että saan tarpeeksi proteiinia. Pähkinät ja raejuusto on ainakin jääneet pysyväksi osaksi ruokavaliota. Workoutin korvasin salitreenillä, joka tuntuu tuottavan tulosta! Peilistäkin ehkä jonkunnäköistä eroa huomaa, yläkroppa tuntuu tiukentuneen!

Nyt viimeisen viikon olen juoksutreenit jättänyt väliin, koska meillä on koira hoidossa. Koiran kanssa tulee lenkkeiltyä päivittäin 1,5-2h, joten aika ei tahdo riittää juoksemiseen. Salilla olen kuitenkin käynyt sen pari kertaa viikossa, ja välillä salitreenin jälkeen vesijuoksemassa. Viime viikonloppu meni luistimilla, meillä oli aivan ihanat Stef ja Liv LRG:stä vierailemassa, ja valmensivat meitä viikonlopun. Nyt on olen viime aikoina aika paljon vetänyt treenejä, niin oli ihanaa kun pääsin keskittymään vaan omaan luisteluun viikonloppuna! Uusia ideoita ja oppeja tuli taas runsaasti.

Huomenna olisi edessä meidän uusimpien luistelijoiden eka scrimmage jossa pääsevät pelaamaan muiden liigojen edustajia vastaan! Jippii! Tuntuu että mua jännittää ihan hirveästi meidän tyttöjen puolesta! Itse osallistun huomiseen scrimmageen bench coachina. Ylihuomenna olisi lähtö Joensuuhun viikonlopuksi pitämään bootcamppia, johon osallistuu Joensuulaisia ja Lappeenrantalaisia! Ihana päästä sinne katsomaan mikä meininki siellä on. Toivottavasti saadaan Suvin kanssa vietyä oppeja eteenpäin mahdollisimman paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti