tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kiirettä pitää

Viikko taas hurahti niin ettei edes huomannut. Viime viikon urheilut: intervalli-juoksu, 2 x salitreeni, 6 h luistelutreeni. Tuntuu että viime viikolla oli tosi vähän treeniä, kun noi 6h luistelutreenitkin osui samalle päivälle. Tuntuu että kyllä pitää kiirettä tässä koulun, töiden & derbyn kanssa. Perjantaina jäi luistelutreenit väliin kun kävin tyttökavereiden kanssa Kouvolassa katsomassa kaverien bändin keikkaa. Oltiin hotellissa yötä ja aamulla oli niin ihana hotelliaamupala! Viime viikolla syömisetkin oli aika heikohkot ja yksipuoliset verrattuna aiempiin viikkoihin. Tuntuu että sekin on vaikuttanut kun tuo mieheni tuli reissusta kotiin ja käy myös kaupassa ruoka-ostoksilla, niin sitä sitten vaan syö mitä kotoa löytyy. Nyt kyllä uutena lempparina on raejuusto, se on hyvää jopa leivän päällä.

Nyt selvisi että pääsen ensi kuussa työpaikan liikuntapäivään osallistumaan, jossa on vuorossa taas kehonkoostumusmittaus! Viimeksi syksyllä mittailtiin ja nyt on hauska sitten nähdä onko salitreeni tuottanut tulosta verrattuna syksyyn. Viime viikolla tosiaan nostin salilla painoja, ja yllättävän hyvin jaksoi liikkeitä tehdä isommillakin painoilla. Joissakin liikkeissä teen nyt niin, että nostin painoa, mutta teen muutaman toiston vähemmän näin alkuun. Kävin tänään taas salilla ja vesijuoksemassa ja eilen lenkillä. Tuo sali + vesijuoksu on kyllä todella hyvä yhdistelmä! Teen salitreenit alle ja sitten vesijuoksen puolisen tuntia. Sen jälkeen kylmäaltaan kautta saunaan. Huh miten hyvä fiilis tulee! Mutta jos on ohjelmassa jotain vaativampaa samana päivänä, niin on ihan hyvä tiedostaa että tuo yhdistelmä vetää kyllä energiat ihan loppuun. Tekis mieli vaan löhötä ja nukkua loppupäivä. Tänään oli ihanat mummot samaan aikaan vesijumpassa, jumppasivat vesivehmaan jenkan tahtiin!

Nyt kun on tuntunut olevan kiireisiä päiviä, niin on hyvä tiedostaa sekin että välillä pitää löytää aikaa olemiseen ja rentoutumiseen. Varsinkin välillä tuntuu että puhti loppuu, kun ajattelee mitä kaikkea tänä keväänä on tulossa! Derbyn saralla HRD:llä on todella kiireinen kevät, mutta ihanaa kun pääsee pelaamaan monessa boutissa! Sen lisäksi että pääsee pelaamaan ja luistelemaan tapahtumissa, niin ne tietysti pitää järjestää. Siinä on taas kyllä hommaa. Huh! Kevät on kyllä niin ihanaa aikaa ja tuntuu että saan nyt lisäenergiaa ihan vain siitä että aurinko paistaa ja voin kävellä tuolla ulkona keskellä päivää ja nähdä sen auringon. Nyt vaan pitää taas laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja ottaa välillä myös itselle sitä aikaa niin jaksaa iloita koko kevään! Huraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti